12 martie 2021 De Radu 0

Videoclip: Travis – Waving at the Window

Please enter banners and links.

Videoclip: Travis – Waving at the Window

Membrii Travis continuă să fie creativi și în vremuri pandemice. Noul videoclip “Waving at the Window” este o expresie a introspecției, o analiză a perspectivei din care privim lumea.


“Iată videoclipul piesei “Waving at the Window”. La prima vedere pare o simplă prestație, dar dacă te uiți de aproape, e orice numai nu asta. Cred că e prima oară când am reflectat asupra unei piese într-un mod cât mai simplu. Bucurați-vă de clip și vă rog să nu aveți coșmaruri! Fran, Dougie, Andy, Neil “

Noul single “Waving at the Window” se regăsește pe albumul “10 Songs”, lansat în octombrie 2020. Fiecare piesă de pe acest album are o puternică încărcătură, Fran mărturisind că, deși felul în care scrie ar putea fi considerat desuet, îl preferă în locul modalităților moderne, ce presupun colaborarea a 10 oameni pentru o singură piesă.

 “Scriu melodii într-un mod învechit. Șezând în fundul patului și <<vărsându-mi mâhnirea de om simplu într-un gol sonor, pe genunchiul meu>>, după cum spunea Joni Mitchell.

Personal, mai bine ascult 10 piese scrise de un singur om, decât o piesă scrisă de 10 oameni. Iar dacă eu simt asta, sunt sigur că mai sunt și alții care simt la fel”.

Tracklist “10 Songs” – Travis:

  1. Waving At The Window
  2. The Only Thing
  3. Valentine
  4. Butterflies
  5. A Million Hearts
  6. A Ghost
  7. All Fall Down
  8. Kissing In The Wind
  9. Nina’s Song
  10. No Love Lost

Scoțienii de la Travis cântă împreună, în aceeași formulă, de 30 de ani. Discografia lor cuprinde 8 albume de studio: “Good Feeling” (1997), “The Man Who” (1999), “The Invisible Band” (2001), “12 Memories” (2003), “The Boy with No Name” (2007), “Ode to J. Smith” (2008), “Where You Stand” (2013) și “Everything at Once” (2016). Cel de-al doilea material discografic, “The Man Who, a adus formației primul Brit Award, în categoria Cel Mai Bun Album.

Citește și acest articol:

Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .