12 martie 2021 De Radu 0

Iubirea s-a instalat la “Românii au Talent”, un concurent i-a cântat unei fete de care s-a îndrăgostit pe Facebook

Please enter banners and links.

Iubirea s-a instalat la “Românii au Talent”, un concurent i-a cântat unei fete de care s-a îndrăgostit pe Facebook

O nouă ediție a emisiunii “Românii au Talent” aduce vineri momente artistice emoționante. Un concurent îi cântă fetei de care s-a îndrăgostit după ce i-a văzut un comentariu pe Facebook, dansul fiind și el la cote ridicate.

“Românii au talent” sezonul 11 │ FOTO: PRO TV
Vineri, 12 martie, emisiunea “Românii au Talent” revine cu o nouă ediție și o serie de concurenți cu momente spectaculoase. Show-ul poate fi urmărit pe PRO TV, de la 20:30.

Momentele speciale din ediția “Românii au Talent” de vineri, 12 martie

Un tânăr urcă pe scena concursului cu visuri mari. “Planul e să vă bag în povestea mea”, a declarat acesta. Momentul de dans pregătit pentru emisiune îl face pe Andi Moisescu să tragă o concluzie surprinzătoare: “finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de sine”.

Vineri urcă pe scenă și “un simplu om care vrea să facă muzică”. Concurentul le propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Verdictul e dat de Andra și Smiley, care sunt desemnați să jurizeze interpretarea.

Ceea ce la prima vedere a părut o simplă declarație de dragoste, se transformă într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești. Un concurent le povestește juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș, în urma unui comentariu de pe facebook. “Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată”, recunoaște el înainte de a-i cânta celei care i-a furat sufletul, dar pe care nu a reușit niciodată să o întâlnească față în față. Din păcate, el află în emisiune că tânăra și-a găsit dragostea în altă parte.

Chiar și în această situație, interpretarea emoționată ajunge la juriu, comentariul Andrei fiind pe măsura momentului: “Prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău”, .  Alexandra a reacționat și ea, catalogând momentul concurentului drept “un act de sinceritate”.

În edițiile anterioare ale emisiunii “Românii au talent!”, publicul și juriul au fost impresionați de povestea de viață a lui GIM, talentul muzical al gemenilor Boroș, vocea angelică a Dianei Rad, echipa de drift cu un moment desprins din “Fast and Furious”romanța emoționantă a Victoriei Roibu, care și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă la vârsta de 87 de ani.